Поділитись:

Як оформити паспорт під час карантину

П'ятниця, 09 квітня 2021, 04:18
Як оформити паспорт під час карантину

У Державній міграційній службі розповіли, що під час карантину можна без проблем оформити ID та закордонні паспорти, а також отримати консультації з будь-яких питань, що стосуються роботи служби.

Про це повідомляє Державна Міграційна Служба  на своїй фейсбук-сторінці.

У Міграційній службі пояснили, що оформити ID-картку, закордонний паспорт або вклеїти фото за віком можливо у будь-якому підрозділі ДМС або ЦНАП — незалежно від місця реєстрації. При цьому, перевірити готовність біометричного паспорта можна онлайн за допомогою е-сервісу ДМС “Перевірка стану оформлення документа”.

А ось для отримання готового документа записуватися в е-чергу не потрібно. Також  не обов’язково отримувати паспорт одразу. Якщо документ не потрібен негайно, то отримати його можна пізніше — після покращення епідемічної ситуації.

Також у ДМС зазначили, що дистанційно консультації з будь-яких питань можна отримати:

  • через е-сервіс ДМС “Приймальня електронних звернень громадян” (надається офіційна відповідь у строки, передбачені законодавством);
  • залишивши коментар під дописами на офіційній Facebook-сторінці ДМС;
  • через особисті повідомлення на обласних Facebook-сторінках Міграційної служби (які публікують, у тому числі актуальну інформацію щодо роботи своїх підрозділів у період карантину);
  • зателефонувавши до апарату ДМС за номерами (050) 138-29-11, (096) 915-00-28 або на “гарячі лінії” обласних управлінь ДМС.

Також у ДМС додали посилання на свої е-сервіси:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів