Поділитись:

Зйомки спецвипуску серіалу «Друзі» поновили після перерви

Вівторок, 06 квітня 2021, 03:05

У Лос-Анджелесі відновили зйомки спеціального випуску серіалу «Друзі», що раніше відклали у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Про це пише "Укрінформ".

«Джерела The Hollywood Reporter та Deadline підтвердили, що зйомки нової серії для HBO Max розпочнуться у Лос-Анджелесі 5 квітня», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в серіалі з’являться всі улюбленці глядачів – Меттью Перрі, Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудров, Девід Швіммер і Метт Леблан. Актори повернуться до оригінального знімального майданчика комедійного серіалу під номером 24, що знаходиться у студії Warner Bros. в Бербанку.

Режисером спецвипуску став Бен Вінстон. Актори спродюсують возз'єднання із творцями «Друзів» Кевіном Брайтом, Мартою Кауффман та Девідом Крейном. Співпродюсерами стали Емма Конвей та Джеймс Лонгман.

Спеціальну підтримку випуск отримує від Warner Bros. Unscripted & Alternative Television та Fulwell 73 Productions.

Це шоу мало бути однією зі спеціальних стартових програм для запуску HBO Max минулого року, але зйомки були відкладені через пандемією.

Нещодавно Швіммер розповів ведучому токшоу на BBC Грему Нортону, що, хоча цей випуск не має чіткого сценарію і актори не обов'язково будуть зніматися саме у своїх ролях, проте є один його розділ, який вразить усіх. Художник-постановник Грег Гранде також дражнив фанатів серіалу в Instagram знімком тої самої нью-йоркської квартири з її впізнаваними кушетками.

Спеціальний випуск розроблений для того, щоб приєднатися до всіх 236 епізодів серіалу від NBC, удостоєного телепремії «Еммі» у 1994 - 2004 роках, яку WarnerMedia випустила торік як головне шоу на своїй потоковій платформі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів