Поділитись:

Луцький завод поставить Києву 40 тролейбусів

П'ятниця, 09 вересня 2016, 10:28
Луцький завод поставить Києву 40 тролейбусів

За результатами тендеру, до кінця 2016 року Київ отримає від ДП "Автоскладальний завод № 1 "ПАТ "АК "Богдан Моторс", що входить до складу корпорації "Богдан", 40 тролейбусів Богдан Т701.

Сума контракту становитиме 202,34 млн грн, – повідомляє прес-служба компанії.

Нагадаємо: Богдан Т701 – 12-метровий міський низькопідлоговий тролейбус, створений з урахуванням сучасних вимог до комфорту, якості та безпеки. Загальна пасажиромісткість цього транспортного засобу становить 105 чоловік (зокрема 34 місця для сидіння). Тролейбус цієї моделі має статичний перетворювач виробництва Чехії, інтегральний гідропідсилювач керма, систему ABS, електродинамічну та пневматичну двоконтурну робочу гальмівну систему, електроколориферну систему опалення салону та кондиціонування (за вимогою замовника), зручні м'які сидіння із сучасних матеріалів. Додатково Богдан Т701 може бути обладнаний кондиціонером салону водія та пасажирського салону, автономним ходом до 20 км, системою електронної оплати проїзду, системою GPS, відеосистемою, точкою доступу Wi-Fi тощо.

ДП "Автоскладальний завод № 1 "ПАТ "АК "Богдан Моторс" – ключове підприємство, що входить до складу корпорації "Богдан", основним завданням якого є виробництво автобусів малого, середнього, великого і надвеликого класів і тролейбусів різних модифікацій. Виробничі потужності заводу до 2020 року заплановано збільшити з 2 200 одиниць до 6 000 автобусів та тролейбусів на рік.

Надрукувати
мітки:
коментарів