Поділитись:

На Волині крадії розбирають щойно відремонтований міст (фото)

Четвер, 01 квітня 2021, 17:16
На Волині крадії розбирають щойно відремонтований міст (фото)

Поблизу села Здомишель, що у Ратнівському районі, невідомі поскручували болти й гайки на нещодавно відремонтованому мості через річку Прип’ять.

Про це повідомили на сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області у фейсбуці.

У грудні минулого року закінчили реконструкцію мосту довжиною 68 метрів на автошляху Т-03-08 поблизу села Здомишель: були укріплені відкоси мосту, замінена гідроізоляція, встановлене нове бар’єрне та перильне огородження, відновлено дорожнє покриття. На ремонтні роботи було спрямовано з держбюджету майже 3,2 мільйона гривень.

Днями під час комісійного обстеження дорожники виявили, що на відновленому мості невстановлені особи поцупили 82 комплекти кріплень (болти і гайки) бар’єрного оцинкованого огородження та 5 світлоповертаючих елементів. Заяву про крадіжку подали у правоохоронні органи.

На Волині крадії розбирають щойно відремонтований міст (фото)

«Маємо підозру, що на цьому злодійство на вказаному мості не закінчиться, бо хтось зазіхає на новеньке оцинковане огородження», – додали у Службі автодоріг.

Це  не лише завдає шкоди державному майну, а й створює загрозу для користувачів доріг, адже огородження бар’єрного і перильного типу встановлюються на мостах задля безпеки водіїв та пішоходів.

Дорожники закликали громадян, які мають інформацію щодо осіб, які вчинили крадіжку, не бути байдужими і запобігти злочину, зателефонувавши за номером 102, або в Службу автомобільних доріг у Волинській області: 0332 78 54 72.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів