Поділитись:

У Луцьку «обмежений у правах» водій давав хабаря патрульним (фото)

Середа, 31 березня 2021, 18:11

В обласному центрі Волині патрульні зупинили автомобіль, який порушив правила дорожнього руху. Водій, який взагалі не мав права керувати автівкою,  спробував підкупити правоохоронців.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

У четвер, 31 березня, близько 13:00 патрульні виявили порушення ПДР  на перехресті вулиці Грибоєдова та проспекту Перемоги – легковик Renault Megan проїхав перехрестя на «червоний».

Поліцейські зупинили автомобіль на вулиці Генерала Шухевича та встановили, що 40-річний водій – тимчасово обмежений у праві керування транспортним засобом Державною виконавчою службою міста Луцька. Крім цього, в нього був відсутній поліс обов’язкового страхування. 

Під час складання адміністративних матеріалів чоловік, аби уникнути адміністративної відповідальності, запропонував поліцейським хабаря. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак порушник продовжував пропонувати гроші та поклав їх у службовий автомобіль.

Патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції та склали всі необхідні адміністративні матеріали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів