Поділитись:

Що приготувати чоловікові у відрядження*

Середа, 31 березня 2021, 17:45
Що приготувати чоловікові у відрядження*

Здорове і правильне харчування сприяє не тільки нормальній працездатності всього організму, але і підвищує розумову діяльність. Тому якщо ви відправляєте свого чоловіка у відрядження, подбайте про те, щоб він їв хорошу їжу. Оптимальний варіант домашні страви.

Правда, з огляду на те, що готові продукти швидко псуються, не так просто зібрати чоловікові в дорогу необхідний запас їжі. Велике значення має і тривалість поїздки. Але ви зможете знайти хороший кулінарний рецепт на food.obozrevatel.com. Обозреватель зібрав варіанти страв, які ви зможете не тільки приготувати швидко, але і з максимально можливим терміном зберігання.

Корисні поради

Відправляючи чоловіка у відрядження на 1-2 дня можна сміливо дати йому їжу в контейнерах. Ми рекомендуємо вибирати свіжі та прості кулінарні рецепти. Це може бути:

  • м'ясо;
  • овочевий салат (в якості заправки використовуйте тільки рослинне масло, адже в такому випадку блюдо збережеться набагато довше);
  • простий гарнір.

Можна також спланувати раціон на кожен день. В такому випадку:

  • в першу добу ваш чоловік може харчуватися супом і гарячим гарніром (картоплею, тушкованими овочами, рагу) з термоса;
  • на другу добу чоловік може їсти свіжі салати. Краще взагалі відмовитися від заправки і дати йому нарізані овочі в контейнері, а олію (оливкова або соняшникова) налити в окрему невелику ємність (пляшку або баночку) Це і смачно і корисно.

Якщо тривалість поїздки становить більше двох днів, тоді варто подбати про домашню їжу в вакуумі. Ви можете підібрати відповідний рецепт на сайті Obozrevatel. Але слід враховувати, що для даних цілей вам знадобиться спеціальний апарат (вакууматор) або окремі пакети з зажимами (більш бюджетний варіант). Правда, у другому випадку доведеться докласти чимало зусиль, щоб вручну випустити все повітря з упаковки.

Що приготувати чоловікові у відрядження*

Але переваги такого способу приготування очевидні:

  • страви зберігаються набагато довше;
  • ви можете приготувати їжу, використовуючи абсолютно будь-які рецепти онлайн. У вакуумній упаковці зберігають свою свіжість і овочі, і фрукти, і запечене або смажене м'ясо;
  • їжа не займає багато місця в багажі;
  • можна приготувати страви на кілька днів вперед.

Що можна взяти в дорогу

У перший день ваш чоловік може харчуватися абсолютно будь-якими стравами, які ви йому приготуєте (від супів до риби і м'яса). В інші ж дні можна:

  • на сніданок заварювати кашу (для даних цілей покладіть у валізу пачку з вівсяними пластівцями та іншими крупами швидкого приготування);
  • на обід або вечерю салат (за принципом, який ми описували вище, овочі і олію окремо);
  • в якості перекусів печиво, хлібці, сухофрукти.

Якщо ви все-таки хочете відмовитися від «сухом'ятки», тоді вивчіть покрокові рецепти online на «Обозревателе».

Як варіант просто дати чоловікові продукти з собою (помідори, огірки, авокадо, окремо приготовані заправки, спаржу і т.д.). Чоловік самостійно зможе зайти на сайт, про який ми розповіли вище, і приготувати просте «холостяцьке» блюдо з представлених в каталозі варіантів. Це гарне рішення в тому випадку, якщо відрядження триває більше 2-3 днів.

Надрукувати
мітки:
коментарів