Поділитись:

Першоквітневі жарти: як розіграти друзів, колег та рідних

Четвер, 01 квітня 2021, 08:30
Першоквітневі жарти: як розіграти друзів, колег та рідних

Карантин карантином, але День сміху ніхто не відміняв. З чим ми вас й вітаємо, наші дорогі читачі.

Веселі традиції на роботі

Може, ще хтось сумнівається, чи варто проводити першоквітневі розіграші в офісі? Цій людині варто підрахувати, скільки разів в день посміхається він або його колеги. Так, на жаль, робоча суєта буднів затягує людей настільки глибоко, що ми часом не тільки не можемо змусити себе посміятися над жартом або анекдотом, але і не викроюємо час, щоб випити зайву чашку чаю. Але все ж раз на рік до нас приходить такий день, коли дозволено дуріти і розважатися, реготати і веселитися. І це не тільки можна, а й потрібно робити. На те він і День сміху. Тому ж, хто зважився на першоквітневі розіграші на роботі, варто подолати свою лінь і прийти в офіс трохи раніше колег, щоб задати їм настрій на цілий день.

Першоквітневі жарти: як розіграти друзів, колег та рідних

Нешаблонні приколи

Якими ще можуть бути першоквітневі розіграші в офісі? Можна спробувати наступні варіанти:

  1. Зламана мишка. Жарт цей досить простий. Потрібно зробити так, щоб мишка комп'ютера не працювала. Наприклад, вона може перестати відповідати на маніпуляції колеги, якщо її лазерний отвір буде заклеєно скотчем. Для сміху можна використовувати папір зі смішним зображенням. Ще одним цікавим варіантом першоквітневих розіграшів з мишками може стати приєднання цього комп'ютерного атрибута до системного блоку колеги. Але це можливо тільки в тому випадку, коли робочі місця двох співробітників розташовані недалеко один від одного.
  2. Дивакуватий ксерокс. Такий першоквітневий жарт чудово підійде для розіграшу працівника, який багато часу проводить біля такої техніки. Для цього роздруковується смішна картинка, яка потім кріпиться скотчем на внутрішню сторону кришки. Розміщується вона таким чином, щоб її зображення було видно при друку аркуша форматом А5.
  3. Вбиральня. Якщо компанія працює з великою кількістю відвідувачів, то на дверях одного з відділів можна помістити значок, що позначає туалет. Такий першоквітневий жарт гарантує щире здивування і співробітників, і тих, хто відкрив такі двері. Уявіть собі, що люди протягом дня будуть цікавитися у ваших колег: «А де ж знаходиться туалет?»
  4. Незвичайне свято. Першоквітневі розіграші можуть полягати і в «прикрасі» робочого місця стрейч-плівкою або газетою, в які загортають все те, що стоїть на столі, стільці, системному блоці і т.д. Більш сильний ефект можна отримати, якщо обклеїти весь простір яскравими стікерами. Для такого розіграшу підійде фольга, туалетний папір і звичайні серветки.
  5. Желейний захват. Той, хто любить витончені розіграші, може придбати в магазині желе в пакетиках і розчинити його у воді, попередньо помістивши туди невеликі предмети, що належать колезі (степлер, олівці, ручки і т.д.). На кілька годин такий сюрприз повинен бути відправлений в холодильник. Вранці ж здивування, радість і обурення колеги будуть забезпечені.
  6. Клавіатура навпаки. Цей жарт дуже простий у виконанні. Для нього достатньо змінити порядок букв на клавіатурі колеги. Звичайно, досвідчений користувач миттєво розпізнає розіграш, а ось переставити клавіші назад буде не так вже й просто.

В рамках дозволеного

Першоквітневі жарти: як розіграти друзів, колег та рідних

Варто мати на увазі, що розіграші 1 квітня на роботі можуть мати і фатальні наслідки для жартівника. Це станеться, якщо він переступить межу дозволеного. Саме тому не варто готувати жорсткі приколи, які б висміювали недоліки зовнішності і інтелектуальні здібності колеги, принижували б його гідність і честь.

Не рекомендується також жартувати і розігрувати співробітників діями, пов'язаними з псуванням громадського або особистого майна. Неприйнятні і приколи, після яких людина буде відчувати себе ніяково. Для цього під час організації тієї чи іншої веселою ситуації потрібно продумувати все на кілька кроків вперед і припускати ті наслідки, які можуть настати в результаті виконуваних дій.

Якщо ж рівень почуття гумору колеги вам незрозумілий, то краще не жартувати над ним, а зробити комплімент. Від цього користі буде значно більше.

Приколи для школярів

Першоквітневі жарти: як розіграти друзів, колег та рідних

Існує величезна кількість першоквітневих розіграшів для дітей. Адже вони дуже люблять цей день за можливість побешкетувати без будь-якого покарання. Саме тому дуже поширені першоквітневі розіграші над друзями в школі. Вони, як правило, не вимагають значної підготовки, але при цьому забезпечують всім учасникам радість, виробляючи неймовірний ефект.

  1. «Паперовий розіграш». Ще до настання першого квітня знадобиться підготувати кілька паперових листів, завдавши на них різноманітні написи. Це може бути повідомлення про відсутність води або про проведення ремонту, а також про скасування уроків. Ці листи необхідно розклеїти на стінах і дверях школи. Тільки не варто при цьому потрапляти на очі вчителям.
  2. «Святковий камінь». У якості «жертви» підійде однокласник, який носить книги і зошити в місткому рюкзаку з великою кількістю кишень. Слід дочекатися того моменту, коли сумка буде залишена без нагляду. Тоді в одну з кишень вкладається камінь. Йдучи додому, школяр, навряд чи зверне увагу на ношу. Результати такого жарту стануть відомі наступного дня.
  3. «Прощання зі школою». Такий першоквітневий розіграш підійде для тих однокласників, які дуже часто пропускають уроки. Першого квітня їм може бути вручено лист, що містить повідомлення про виключення зі школи.
  4. «Мильна дошка». Цей розіграш призначений не тільки для однокласників, а й для вчителів. Якщо перед заняттями намазати дошку милом, то всі зусилля викладача написати на ній крейдою будуть провалені. Але робити це варто тільки в тому випадку, якщо гнів педагога вам не страшний.

При виборі розіграшу варто пам'ятати про те, що всі дії не повинні бути образливими для оточуючих. І взагалі, 1 квітня всі повинні бути уважні один до одного. Це стосується не тільки школярів, а й викладачів.

Приколи для друзів

Першоквітневі жарти: як розіграти друзів, колег та рідних

Відомо, що сміх не тільки підвищує нам настрій, але і збільшує тривалість життя. Першоквітневі розіграші для друзів, безсумнівно, подарують їм яскравий і незабутній день.

Які ж найцікавіші ідеї, які нададуть допомогу в організації п'ятихвилинного сміху?

  1. «Голова в банку». У День сміху можна запросити друзів до себе додому. До їх прибуття знадобиться взяти банку і наповнити її водою. У ємність, яка ставиться в холодильник, опускається фотографія одного із запрошених. Увечері «жертву» просять принести з холодильника пляшку пива. Ефект несподіванки забезпечений.
  2. «Шипучка». Це ще один з прекрасних способів приколотися над друзями. Запрошеним додому друзям пропонується кола з льодом. Тільки в напій слід покласти шматочки, всередині яких заморожені цукерки «Ментос». Після того як лід розтане, почне відбуватися реакція. Цукерки в напої спровокують появу фонтану, який буквально хлине зі склянки.
  3. "Час вставати". Перед першим квітня у когось з друзів можна попросити телефон для термінового дзвінка. Непомітно на ньому встановлюється будильник на 5 ранку.

Приколи для батьків

Тому, хто зважився 1 квітня розсмішити найближчих йому людей, доведеться сильно постаратися. В цьому випадку розіграші повинні бути добрими. Адже мама і тато вимагають до себе трепетного ставлення і уваги. Як же пожартувати так, щоб сімейне веселощі вдалося на славу?

Для цього батькам може бути приготований десерт з сюрпризом. Його рецептура досить проста. Плавлений сирок подрібнюють на тертці і додають до нього трохи гострого рубленого перцю і розчавленого часнику. Далі отриману суміш скачують в кульки, які рясно посипають кокосовою стружкою. За своїм зовнішнім виглядом десерт буде здаватися дуже апетитним, але його гострий смак неодмінно здивує батьків.

У День сміху в поштову скриньку своєї квартири можна покласти лист, написаний нібито від імені комунальної служби. У тексті вказують, наприклад, на те, що незабаром на даху будинку планується прокладання нового кабелю. Під час виконання робіт можливе падіння шматків бетону. Для захисту вікон комунальна служба рекомендує заклеїти їх скотчем. У тому випадку, якщо батьки візьмуть цей жарт на віру, не варто давати їм заходити надто далеко.

Розіграші для дівчат

Тому, хто вирішив першого квітня пожартувати над представницею слабкої статі, головне – не перестаратися. Адже всі дівчата дуже різні. Одні з них будуть адекватно реагувати на безневинні приколи, а інші стануть на них сильно ображатися.

Для дівчат прекрасно підійде розіграш, який носить назву «Косметика із секретом». При його підготовці потрібно купити в магазині дорогу маску для обличчя, але вміст баночки перелити в іншу ємність. Замість неї дівчині підносять під видом дорогої косметики густий майонез. Напевно володарка такого подарунка захоче тут же випробувати його на практиці. Посміявшись, потрібно віддати дівчині даний засіб.

Приголомшливий ефект можна отримати і від розіграшу «Прохання». Для його проведення під светр ховають котушку з нитками, один кінчик якої, застосувавши голку, потрібно постаратися вивести назовні. Дівчину просять просто прибрати ниточку з одягу. Після цього можна почати насолоджуватися видовищем.

Першоквітневі жарти: як розіграти друзів, колег та рідних

Розіграші для хлопців

Якщо молода людина має хороше почуття гумору, то асортимент першоквітневих жартів для нього просто нічим не обмежений. Наприклад, якщо у хлопця є автомобіль, то поки він буде спати, потрібно взяти ключі і перегнати авто на інше місце. Вранці йому повідомляють новина. Тільки не потрібно чекати, поки він почне дзвонити в поліцію.

Також першого квітня можна повідомити хлопцю про своє погане самопочуття, попросивши його збігати в аптеку і купити настоянку трави, назва якої просто придумана. Варто простежити за своїм «спасителем» і подивитися, як він буде намагатися придбати неіснуюче засіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

...

Детальніше: https://novy.tv/ua/g-space/layfhaki/2020/03/31/pershokvitnevi-zharti-top-7-sposobiv-po-dobromu-pozhartuvati-nad-blizkimi/
Ще один розіграш, що вимагає «нічний підготовки». Зі звичайного клею ПВА зроби пляму і дочекайся, поки вона застигне. Далі непомітно підклади її на клавіатуру, а для більшої переконливості візьми до рук пакет з молоком і чекай власника. Криків, звичайно, буде багато, але це того варте!...

Детальніше: https://novy.tv/ua/g-space/layfhaki/2020/03/31/pershokvitnevi-zharti-top-7-sposobiv-po-dobromu-pozhartuvati-nad-blizkimi/
Ще один розіграш, що вимагає «нічний підготовки». Зі звичайного клею ПВА зроби пляму і дочекайся, поки вона застигне. Далі непомітно підклади її на клавіатуру, а для більшої переконливості візьми до рук пакет з молоком і чекай власника. Криків, звичайно, буде багато, але це того варте!...

Детальніше: https://novy.tv/ua/g-space/layfhaki/2020/03/31/pershokvitnevi-zharti-top-7-sposobiv-po-dobromu-pozhartuvati-nad-blizkimi/

Жарти та розіграші вдома

Спробуйте нафарбувати мило безбарвним лаком, дайте йому висохнути і поверніть на звичне місце в мильницю. Будь-хто, хто спробує їм вимити руки, буде здивований.

***

Намалюйте вуса своїй дівчині. Здогадається вона про це тільки у ванній, коли подивиться на себе в дзеркало і спробує їх змити, але не тут-то було – мило їй навряд чи допоможе.

***

Під час обіду непомітно покладіть одному з членів сім'ї під скатертину магніт. А зверху на скатертину – столові прилади. І подивіться, що з цього вийде.

***



Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/lite/holidays/10937837-den-smihu-naykrashchi-zharti-rozigrashi-ta-prikoli-na-1-kvitnya.html
Надрукувати
мітки:
коментарів
10 квітня 2024
05 січня 2024
13:45
01 липня 2023
24 серпня 2021
20 листопада 2020
16 березня 2020
17 грудня 2019
14 червня 2019
23 листопада 2018
04 травня 2018