Поділитись:

Легальний алкоголь та цигарки принесли бюджетам Волині майже 21 мільйон гривень

Середа, 31 березня 2021, 17:40
Легальний алкоголь та цигарки принесли бюджетам Волині майже 21 мільйон гривень

Завдяки представникам бізнесу, котрі реалізують легальну підакцизну продукцію, до місцевих бюджетів Волині сплачено 20,8 мільйона гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції.

Сума залученого роздрібного акцизу – майже на рівні аналогічних показників минулого року. Про це повідомляє ГУ ДПС у Волинській області. 

Лише за умови дотримання вимог закону всіма господарюючими суб’єктами, котрі реалізують спиртне і тютюн, місцеві громади отримуватимуть передбачені законом надходження до бюджету, – наголошують у податковій службі Волині.

Споживачі підакцизної продукції мають бути обачними – купувати горілчану і тютюнову продукцію, марковану акцизними марками встановленого зразка, і перевіряти у фіскальному чеку відображену сумуакцизного податку.

Нагадаємо, що про факти реалізації, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, просимо негайно інформувати за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області) або (0332) 777131 (відділ фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Волинській області).

Своє повідомлення ви можете також надіслати поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів