Поділитись:

Погрожував вбити: біля гуртожитку в Луцьку невідомий чіплявся до студентів

Середа, 31 березня 2021, 11:30
Погрожував вбити: біля гуртожитку в Луцьку невідомий чіплявся до студентів

До поліції ввечері 30 березня звернувся 19-річний студент та повідомив про погрози невідомого у сторону його компанії.

Як розповів він, юнаки перебували на прилеглій території біля гуртожитку, коли зловмисник підійшов до них, дістав предмет, зовні схожий на пістолет, та погрожував вбити. Налякані хлопці сприйняли погрози застосування зброї як реальні, тому сповістили про це правоохоронців. Про це інформує ГУНП у Волинській області. 

На місце прибула рота поліції особливого призначення та слідчо-оперативна група Луцького районного управління поліції. Правопорушника виявили неподалік вказаного місця, він був із ознаками алкогольного сп’яніння та намагався втекти.

При собі чоловік мав пістолет та газовий балончик. Усе це вилучили та направили на відповідні експертизи.

Погрожував вбити: біля гуртожитку в Луцьку невідомий чіплявся до студентівПогрожував вбити: біля гуртожитку в Луцьку невідомий чіплявся до студентів

Для з’ясування обставин інциденту всіх учасників події доставили до Луцького районного управління ГУНП у Волинській області.

Органом досудового розслідування відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, попередня кваліфікація кримінального правопорушення – ч. 1 ст. 129 КК України (Погроза вбивством, якщо були реальні підстави побоюватися здійснення цієї погрози). Триває досудове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024