Створили унікальний туристичний додаток про Луцьк (фото)

Четвер, 08 вересня 2016, 11:07

Для туристів, що приїжджають до Луцька, та жителів обласного центру створили унікальний туристичний додаток для смартфонів.

Про це повідомили в управлінні туризму та промоції Луцької міської ради.

Нагадаємо, що раніше створили схожий мобільний додаток "Луцьк – приємне відкриття!".

"Тисячолітня історія, велична архітектура, унікальні об'єкти, цікаві фестивалі та щира гостинність, помножені на новітні технології, у підсумку дають сучасний інтерактивний продукт, покликаний спростити ваше життя і перебування у місті Луцьку!" – сказано у повідомленні управління.

Туристичний мобільний додаток "Луцьк. Мобільний додаток нашого міста" працює на платформах Android та iOS українською, англійською і польською мовами. Він розрахований як на туристів, що приїжджають до Луцька, так і на місцевих жителів.

"Встановивши цей продукт, ви отримаєте у своєму смартфоні універсальний довідник-путівник Луцьком. У ньому подано інформацію про історію, архітектуру, культуру, музеї, цікаві заходи і туристичні родзинки міста", – зазначають у дописі.

Туристи зможуть зорієнтуватися за допомогою інтерактивної карти, вибрати найбільш зручні готелі чи хостели для проживання, заклади харчування зі смачними стравами. У додатку також доступні самостійні екскурсії, фотогалерея тощо.

В управління наголошують, що мобільний додаток буде постійно оновлюватися і вдосконалюватися.