Поділитись:

У Луцьку до Дня української спецслужби приурочили турнір з футзалу

Вівторок, 23 березня 2021, 22:03
У Луцьку до Дня української спецслужби приурочили турнір з футзалу

У Луцьку відбувся турнір з футзалу, присвячений Дню української спецслужби. У змаганнях взяли участь 14  команд різних силових структур Волині.

Про це повідомляє пресслужба УСБУ у Волинській області

Під час офіційного відкриття заходу усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблого капітана СБУ Віктора Мандзика, ліцеїсти військового ліцею урочисто поклали квіти на його могилу.

За результатами змагань, команда національної  поліції  посіла перше місце, команда СБУ — друге  місце, команда рятувальників — третє місце.

Представники команд силових відомств відзначили високий  рівень організації турніру і подякували організаторам змагань за популяризацію спорту на Волині.

У Луцьку до Дня української спецслужби приурочили турнір з футзалуУ Луцьку до Дня української спецслужби приурочили турнір з футзалуУ Луцьку до Дня української спецслужби приурочили турнір з футзалуУ Луцьку до Дня української спецслужби приурочили турнір з футзалуУ Луцьку до Дня української спецслужби приурочили турнір з футзалуУ Луцьку до Дня української спецслужби приурочили турнір з футзалуУ Луцьку до Дня української спецслужби приурочили турнір з футзалуУ Луцьку до Дня української спецслужби приурочили турнір з футзалу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів