Поділитись:

У Боголюбах витягнули з пожежі літнього чоловіка (фото)

Вівторок, 23 березня 2021, 12:19

У селі Боголюби, що під Луцьком, сталася пожежа у приватному господарстві. Завдяки швидким діям господарів будинку, чоловік з інвалідністю, який мешкав у літній кухні, не постраждав.

Про це повідомили на сайті Управління ДСНС України у Волинській області.

У вівторок, 23 березня о 8:55 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві у селі Боголюби Луцького району – горіла літня кухня. Власники, які помітили пожежу, викликали підрозділи ДСНС й кинулися на порятунок чоловіка, який перебував у будівлі.

Ще до прибуття вогнеборців господарі вивели із задимленого приміщення літнього чоловіка з інвалідністю, який там мешкав.

Вже за 13 хвилин до місця виклику прибула чергова варта рятувальників 2-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька Управління ДСНС України у Волинській області, а ще за 5 хвилин їм на допомогу приїхали вогнеборці 25-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька Управління ДСНС України у Волинській області.

Рятувальники локалізували горіння о 09:18, ліквідували – о 09:36. Внаслідок пожежі знищена покрівля та перекриття будівлі. Завдяки господарям, які вчасно зорієнтувалися, життя літнього чоловіка врятоване.

Причина пожежі встановлюється. За попередніми даними, до пожежі могло призвести порушення правил пожежної безпеки при експлуатації димаря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів