Поділитись:

Пив, курив, лаявся: з автобуса «Варшава – Луцьк» висадили неадеквата

Вівторок, 23 березня 2021, 10:40
Пив, курив, лаявся: з автобуса «Варшава – Луцьк» висадили неадеквата

Фото ілюстративне

На Волині правоохоронцям довелося висадити з автобуса «Варшава – Луцьк» нетверезого чоловіка, який курив у салоні, лаявся та чіплявся до інших пасажирів.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

До поліцейських, які патрулювали трасу М-19, в селі Переспа звернувся водій  автобуса міжнародного сполучення «Варшава – Луцьк». Він повідомив, що у салоні його автобуса неадекватний пасажир розпиває пиво, курить сигарети і ображає оточуючих. Одному пасажиру хуліган навіть погрожував фізичною розправою.

Патрульні зняли з автобуса 35-річного порушника.

На чоловіка склали адміністративні матеріали за ч.2 ст.44-3 (Перебування в громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту), ч.1 ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді), ч.1 ст.175-1 (Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) та ст.173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.

«Патрульна поліція Волині закликає громадян дотримуватися карантинних вимог у громадському транспорті та бути  взаємоввічливими», – додали у пресслужбі патрульних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів