Поділитись:

У Луцьку водій буса порушував ПДР на очах патрульних

Понеділок, 22 березня 2021, 15:30
У Луцьку водій буса порушував ПДР на очах патрульних

У Луцьку нетверезий водій, позбавлений права керування транспортним засобом, порушував ПДР на очах патрульних навіть після того, як отримав від них зауваження.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

У неділю, 21 березня, на вулиці Конякіна у Луцьку, напроти ресторану «Вогнем і мечем», патрульні виявили мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, який був припаркований на відстані менш як 10 метрів від «зебри». Крім того, водій автомобіля розмовляв телефоном.

На зауваження патрульних 46-річний чоловік спочатку не відреагував, а потім здійснив рух заднім ходом, продовжуючи розмовляти телефоном, тримаючи його в руці.

Під час перевірки документів з'ясувалося, що водій позбавлений права керування транспортним засобом. Крім того, патрульні виявили в порушника ознаки алкогольного сп’яніння. Однак пройти огляд на вміст алкоголю в крові він відмовився.

У результаті на чоловіка склали ряд адміністративних матеріалів за ч.2 ст.122 (Користування під час руху транспортного засобу засобами зв’язку), ч.4 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) та ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів