Поділитись:

Twitter запровадить функцію скасування відправлення твітів

Неділя, 21 березня 2021, 05:32
Twitter запровадить  функцію скасування відправлення твітів

Соцмережа Twitter розпочала тестування функції скасування відправлення твітів (Undo Tweet), яка даватиме користувачам трохи часу подумати, перш ніж остаточно підтвердити публікацію власного повідомлення.

Про це пише "Громадське".

Першою про наявність функції Undo Tweet повідомила розробниця додатків Джейн Манчун Вонг. Раніше вона також публікувала відео зі шкалою прогресу, яка давала користувачеві час скасувати відправлення твіта.

У травні 2020 року Twitter оголошував про тестування подібної функції: якщо у відповіді на твіт, яку користувачі соцмережі хочуть відправити, будуть виявлені образливі слова, вони отримають сповіщення із застереженням.

Вочевидь, функція Undo Tweet буде схожа на функцію Undo Send у Gmail.  Відмінність від видалення твіта — в тому, що за посиланням на нього не буде відображатися повідомлення «Цей твіт було видалено».

Наразі невідомо, кому і як буде доступна функція Undo Tweet. Але раніше Bloomberg повідомляв про тестування соцмережею низки нових функцій для своїх преміумкористувачів.

Зокрема, у Twitter можуть ввести платну підписку на ексклюзивний контент. У такий спосіб користувачі зможуть обмежувати доступ до деяких твітів, які можна буде переглядати лише через акаунти з платною підпискою.

Станом на осінь 2020 року Twitter мав 353 мільйони активних користувачів на місяць. Щоденно соцмережу відвідували приблизно 187 мільйонів користувачів. У середньому люди постили по два твіти двічі за місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів