Поділитись:

Суд заборонив визнавати переможцем на трьох маршрутах АТП "Луцьк"

Середа, 07 вересня 2016, 11:05
Суд заборонив визнавати переможцем на трьох маршрутах АТП

Міськвиконком затвердив результати конкурсу на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами загального користування у місті Луцьку, окрім тих, які стосуються маршрутів № 14, 31 і 47.

Відповідний позов у суд про зупинку дії протоколу конкурсного комітету щодо визначеного переможця на маршрути № 14,31 і 47 подало ПрАТ "Луцьке АТП 10701". Про це розповів начальник юридичного відділу Луцької міської ради Олександр Рачков 7 вересня під час засідання міськвиконкому.

Він повідомив, що суд виніс ухвалу, відповідно до якої вимагає зупинити дію протоколу засідання конкурсного комітету з визначення перевізників м.Луцька від 16.08.2016 року й заборонити приймати рішення щодо маршрутів № 14, 31, 47, де визначено переможцем АТП "Луцьк".

"Може, замінити комісію судом і нехай визначає, які й куди треба маршрутки?" – сказав луцький міський голова Микола Романюк.

Члени виконкому поцікавились, хто був позивачем. Із відповіді Рачкова стало відомо, що відповідний позов у суд подав інший перевізник, а саме ПрАТ "Луцьке АТП 10701", й розгляд справи призначено на 13 вересня.

Відтак, члени виконкому проект рішення підтримали частково, а саме затвердили результати конкурсу на перевезення пасажарів за автобусними маршрутами загального користування на №33 "Центральний ринок – Карпенка-Карого" – ФОП Тимощук М.C.

Надрукувати
мітки:
коментарів