Поділитись:

Спіймали грабіжника, який витягнув гроші з гаманця чоловіка Дружиніної

Четвер, 18 березня 2021, 23:00
Спіймали грабіжника, який витягнув гроші з гаманця чоловіка Дружиніної

На Івано-Франківщині після переслідування поліції вдалося спіймати зловмисника, який обікрав чоловіка бізнесвумен Юліани Дружиніної. 

Про це Сергій розповів на своїй сторінці у соцмережах.

Зі слів постраждалого, 11 березня чоловік придбав разовий абонемент в один із тренажерних залів міста. Під час тренування зайшов до роздягальні, коли там нікого не було, проник у шафу під номер 3 і поцупив з гаманця всі гроші. 

Під час переслідування автівка зловмисника знесла шлагбаум. Йому загрожує позбавлення волі до шести років.

Як повідомляє пресслужба поліції, зловмисником виявився 30-річний мешканець Одеської області. Упродовж певного періоду часу неодноразово приїжджав на територію західного регіону, зокрема і в Івано-Франківську область.

Чоловік здійснював злочини переважно вночі. Продавав викрадені частини з автівок елітних марок. За одну фару міг отримати близько 30 тисяч гривень.

"Фігуранту інкримінують чинення кримінальних правопорушень передбачених частиною 3 статті 185, а також частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України. Його затримано у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі", – зазначають у поліції.

Поліція перевіряє, чи був причетний зловмисник до вчинення інших злочинів, аналогічних на території Івано-Франківської області, а також чи мав він спільників.

Наразі триває досудове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024