Поділитись:

Волинські шахтарі можуть вдатися до "радикальних" дій, – нардеп

Вівторок, 06 вересня 2016, 21:00
Волинські шахтарі можуть вдатися до

Шахтарі з Нововолинська, які у Києві вимагали в міністра енергетики і вугільної промисловості Ігоря Насалика гроші на виплату боргів із зарплат, можуть вдатися до "радикальних" дій у тому випадку, якщо їх не почують.

Про це у коментарі діловому виданню Волині "Конкурент" розповів народний депутат Ігор Гузь.

Він наголосив: якщо до п'ятниці озвучені на сьогоднішньому пікеті під Верховною Радою питання не будуть починати вирішувати, то з понеділка, 12 вересня, будуть "ініціювати радикальні дії".

"Якщо ті проблеми шахтарів, які окреслили, не будуть вирішуватися методично та системно міністром, очевидно, що залишається тільки один варіант – радикальні дії. Які? Є різні дії, зокрема, перекриття доріг. Так, країна воює, але, вибачте, я вже втомився виступати, закликати і переконкувати. Є багато інших моментів – це розміщення наметового містечка навпроти вугільного міністерства, а найлегше, що можна зробити, це зареєструвати постанову про звільнення пана Насалика (міністр енергетики і вугільної промисловості Ігор Насалик – К.)з посади. Сьогодні я був в заступника міністра, зараз шахтарі ще там", – наголосив Ігор Гузь.

Надрукувати
мітки:
коментарів