Поділитись:

«Гівно» Порошенка відлякує українців від вакцинації, – Степанов

Вівторок, 16 березня 2021, 16:10
«Гівно» Порошенка відлякує українців від вакцинації, – Степанов

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов в ефірі «Свобода слова на ICTV» розкритикував необдумані слова публічних осіб про якість вакцини від коронавірусу, адже мова йде про збереження життя українців, повідомляє УНН.

Як приклад він навів заяву Петра Порошенка у Верховній Раді про те, що вакцина Covishield – «гівно», яка розлякала людей.

«Додатково до надлишкових доз ми приєднали людей, які мають публічну вагу в суспільстві, для популяризації вакцинації. Чому ми це зробили? Тому що будь-яка заява щодо неякісної вакцини, одне слово, вибачте, будь ласка, "гівно" вклало внесок у вакцинацію. Відразу декілька відсотків людей просто не захотіло вакцинуватися», — прокоментував Степанов.

Міністр також додав, що це при тому, що за останні 11 місяців довелося докласти багато зусиль для розвитку системи охорони здоров’я, яку експрезидент Порошенко залишив у «спадок».

«Щодо Порошенка – я людина, яка пожинає наслідки його президенства в системі охорони здоров’я», – резюмував він.

Нагадаємо, 1 березня Петро Порошенко під час засідання Погоджувальної ради заявив, що українські лікарі відмовляються від щеплень проти коронавірусу вакциною Covishield «бо гівно привезли».

Разом з тим однопартієць Порошенка Олексій Гончаренко вакцинувався Covishield і сказав, що почувається “відмінно” після щеплення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів