Поділитись:

Очільник Держгеокадастру на Волині виділив лучанину землю, яка належить іншій людині

Вівторок, 16 березня 2021, 16:00

Очільник Головного управління Держгеокадастру у Волинській області Володимир Боярчук погодив виділення землі, яка вже чотири роки належить іншій людині. 

Про це повідомляє t1.ua із посиланням на власні джерела.

28 вересня 2016 року до Головного управління Держгеокадастру звернулася громадянка Карасюк Надія Іванівна, жителька с. Омельне Шацького району, із заявою про виділення їй земельної ділянки для ведення особистого сільського господарства на території Пульмівської сільської ради.

Після розгляду заяви вона отримала наказ про дозвіл на розроблення технічної документації з землеустрою. Це сталося 10 жовтня 2016.

Розробивши технічні документаційні відомості про земельну ділянку, які внесли до Державного земельного кадастру, земельній ділянці 01.12.2017 року присвоїли кадастровий номер.

Далі Надія Карасюк звернулася до волинського Держгеокадастру про затвердження проєкту.

Проте посадові особи Держгеокадастру так і не затвердили її проєкт.

Натомість керівник Держгеокадастру Володимир Боярчук видав наказ на цю земельну ділянку іншому громадянину, мешканцю міста Луцьк. Навіть незважаючи на те, що кадастровий реєстратор у Шацькому районі листом попередив Володимира Боярчука про те, що на цю земельну ділянку був раніше виданий наказ іншій людині. 

Новим власником земельноі ділянки в надзвичайно короткі строки стає громадянин Шматов Євгеній Валерійович, житель обласного центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів