Поділитись:

Обвал мосту на Волині розслідуватиме комісія Держпраці

Понеділок, 15 березня 2021, 22:17
Обвал мосту на Волині розслідуватиме комісія Держпраці

фото "Суспільного"

Фахівці управління Держпраці з’ясовуватимуть причини обвалу частини мосту на Волині.

Про це розповів завідувач сектору розслідування та аналізу виробничого травматизму відомства Ярослав Головка, -  пише "Суспільне".

15 березня в управління надійшло повідомлення від роботодавця про груповий нещасний випадок, який трапився під час реконструкції автомобільного мосту через річку Луга поблизу села П'ятидні. Впродовж двох днів створять комісію та розпочнуть розслідування.

"Потерпілим однозначно, якщо випадок пов'язаний з виробництвом, а тут інакших варіантів, скоріше за все не може бути, фонд буде проводити відповідні виплати", – каже Ярослав Головка.

З його слів, термін розслідування – 15 робочих днів.

"Стан трьох будівельників, які травмувалися під час обвалу мосту наразі стабільний.Одного із травмованих робітників перевели з відділення реанімації до хірургії. Ще двоє чоловіків лікуються у травматології",- розповіла директорка Володимир-Волинського територіально-медичного об'єднання Тетяна Ващук.

Нагадаємо: 12 березня обідньої пори у селі П’ятидні Володимир-Волинського району обвалилася пішохідна частина мосту, який ремонтували. П’ятеро будівельників отримали травми, двоє в медзакладі відмовилися від допомоги. За фактом обвалу поліція відкрила кримінальне провадження. Йдеться про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві.

Надрукувати
мітки:
коментарів