Поділитись:

"Аж ліжко здригнулось": подробиці вибуху гранати, через яку загинув чоловік

Неділя, 14 березня 2021, 22:10
«Аж ліжко здригнулось»: подробиці вибуху гранати, через яку загинув чоловік

фото "Суспільного"

У Луцьку 14 березня о 01 ночі на першому поверсі будинку на проспекті Грушевського,19 вибухнула граната. За словами товариша, загиблий не був учасником АТО.

Про це повідомляє "Суспільне".

"Не зрозуміли, що саме вибухнуло, вибігли на вулицю", – розповіла одна із сусідок, яка не назвала свого імені.

Жінка розповіла журналістам Суспільного, що вже лягала спати, як почула вибух, що "аж ліжко здригнулось". Вийшли разом з чоловіком на вулицю, бо подумали, що це вибух газу. Але на вулиці побачили, що весь під’їзд був в диму.

"Чоловік у мене колишній військовий і він сказав, що це не газ, а вибух тротилу", – розповіла жінка.

«Аж ліжко здригнулось»: подробиці вибуху гранати, через яку загинув чоловік

У місцевих засобах інформації повідомляли, що чоловік, який загинув служив в АТО. Цю інформацію спростував друг загиблого Олександр, з яким вдалось поспілкуватися журналістам Суспільного.

"Це не атошник і він не має відношення до цього. А як в нього опинилася ця граната? Я не знаю, я приїхав, бо це товариш мій", – розповів Олександр.

«Аж ліжко здригнулось»: подробиці вибуху гранати, через яку загинув чоловік

Як розповів т.в.о. заступника начальника Луцького районного управління поліції Максим Новицький вибух відбувся на кухні у квартирі. Поліція встановила, що зірвалася ручна осколкова граната Ф-1. Загинув чоловік 1979 року народження, який проживав у цій квартирі. Він ніде не працював. З ним у квартирі перебував його 62-річний батько пенсіонер, співмешканка, а також його товариш, з яким вони в той вечір відпочивали. У поліції встановили, що перед подією чоловіки розпивали спиртні напої, а потім прийшли на квартиру.

Нині триває досудове розслідування, відомості внесені до ЄДР за двома статтями ККУ, – розповів поліцейський Максим Новицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів