Поділитись:

У Луцьку відбудеться фестиваль для людей з інвалідністю

П'ятниця, 12 березня 2021, 17:11
У Луцьку відбудеться фестиваль для людей з інвалідністю

У Луцьку запланували міжнародний мистецький фестиваль для людей з інвалідністю «Барви творчості». 

Фестиваль, який відбудеться 4-6 червня 2021 року у м. Луцьку, організовує громадська організація «Батьків дітей з синдром Дауна та іншими порушеннями розвитку» та управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради. Проєкт став переможцем конкурсу Бюджету участі Луцької міської територіальної громади, – повідомили в пресслужбі Луцької міської ради. 

До участі запрошуються люди з інвалідністю, без обмежень у віці та у нозологічних формах захворювань, які займаються творчістю в різних жанрах (поезія, вокал, інструментальне виконання, оригінальні жанри, хореографія), інклюзивні колективи та окремі виконавці з різних регіонів України, а також учасники з інших країн.

Фестиваль є унікальним, оскільки учасники мають можливість представити своє рідне місто, розказати його історію і цікаві факти, ознайомитися з історіями інших міст України, та країн зарубіжжя. Тематична спрямованість всіх фестивальних заходів, у тому числі номерів учасників: «Барви творчості мого міста».

Дипломами учасника фестивалю та цінними подарунками нагороджуються усі учасники фестивалю.

Заявку, анкету та відео виступу просимо надіслати на розгляд оргкомітету, до 30 квітня 2021 року, на електронну адресу: [email protected]. Документи подаються лише в електронному форматі (підписана заявка у форматі PDF та заповнена анкета в текстовому редакторі MS Word).

Контакти організаційного комітету: (0332) 716 772, +380503787196.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів