Поділитись:

У Ковелі хочуть реконструювати поліклініку – пам'ятку архітектури

Понеділок, 05 вересня 2016, 18:17
У Ковелі хочуть реконструювати поліклініку – пам'ятку архітектури

У Ковелі заговорили про реконструкцію двохповерхової будівлі поліклініки (розташованої в дворі), яка є пам'яткою архітектури місцевого значення.

Про це стало відомо під час засідання комісії з розгляду питань списання основних засобів, що є власністю територіальної громади міста Ковеля, – інформує прес-служба Ковельської міськради.

Як зазначив заступник міського голови Андрій Товстига, наразі не стоїть питання про демонтаж та списання споруди. Відповідно до листа управління культури Волинської ОДА рекомендовано провести реконструкцію приміщення.

Він звернувся до представника МТМО, щоб вони, як балансоутримувачі, терміново підготували на ім'я міського голови звернення про виділення коштів на виготовлення проектної документації.

Разом із тим медична установа має замовити проект на проведення реконструкції цієї будівлі в ліцензованій проектній організації відповідно до чинного законодавства.

Товстига наголосив, що всі служби повинні спрацювати оперативно і надати необхідні матеріали до вересневої сесії. А далі - рішення за депутатами.

Щодо безпеки громадян, зі слів начальника відділу житлово-комунального господарства Олександра Балака, відповідно до рекомендацій Волинського філіалу державного науково-дослідного та проектновишукувального інститутуту "НДІПРОЕКТРЕКОНСТРУКЦІЯ" навколо аварійних ділянок будівлі встановлено огорожу.

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
17:09
23 квітня 2024