Поділитись:

Як у Луцьку: Рівне та Суми хочуть запровадити е-квиток

Вівторок, 09 березня 2021, 18:27
Як у Луцьку: Рівне та Суми хочуть запровадити е-квиток

З ініціативи фракції "Громадянський Рух "СВІДОМІ" у Луцькій міській раді відбувся День депутата, на якому обговорили систему безготівкої оплати у громадському транспорті. 

Захід провели у вівторок, 9 березня, у стінах ЛМР. 

Так, заступниця директора ТзоВ "Сіті Кард Систем" Інна Артемчук повідомила загальну інформацію щодо роботи оператора та показала, яким чином працює система моніторингу роботи громадського транспорту. Зокрема, система перевіряє ефективність роботи водія, наскільки він дотримується графіку руху тощо.

Як у Луцьку: Рівне та Суми хочуть запровадити е-квиток

“Є понад 100 форм звітності: по моніторингу, пасажиропотоку, фінансова, по управліннях. Система надає інформацію у будь-яких розрізах та видах. Завжди присутні такі дані: транспортний засіб, маршрут, перевізник, місто і тип транспорту”, – зазначила вона.

Своєю чергою директор департаменту економічної політики Борис Смаль розповів про складнощі під час запровадження системи. З його слів, від початку довелося зіштовхнутися з сильним опором населення та перевізників. Проте недоліки поступово ліквідовували та вводили нові форми оплати. 

"До слова, цей проєкт повністю реалізовано за кошти інвестора. Я вважаю його запровадження – кроком вперед. Одночасно розумію, що не все було гладко та ідеально. Але за останні два тижні до нас зверталися Рівне та Суми з проханням показати, як функціонує наша системи безготівкої оплати", – сказав він. 

Своєю чергою заступник голови фракції "СВІДОМІ" Михайло Наход запропонував представниці "Сіті Карду" публічно оприлюднити звіт за рік роботи:

"Можливо б ви могли на своєму сайті повідомити скільки було перевезено пасажирів, які маршрути найбільш популярні. Це буде зручно для лучан та показуватиме прозорість вашої роботи". 

Михайло Наход та Алла НадточійМихайло Наход та Алла Надточій

Нагадаємо, за ініціативи голови фракції "СВІДОМІ" Тараса Шкітера у Луцькій міській раді прозвітувало керівництво ТзОВ "Сіті Кард Систем". Депутат зазначив, що потреба у звіті виникла, оскільки чимало лучан нарікає на незручність поповнення карток, їхню високу вартість та недосконалість роботи мобільного додатку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів