Поділитись:

За тиждень патрульні затримали чотирьох волинян з наркотиками

Вівторок, 09 березня 2021, 17:00
За тиждень патрульні затримали чотирьох волинян з наркотиками

Минулого тижня на Волині патрульні затримали чотирьох осіб з наркотичними речовинами: трьох з них – у Луцьку, одного – у Ковелі.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

У ніч на 1 березня, близько 2:00, у Луцьку, на проспекті Волі, патрульні помітили автомобіль Volkswagen Passat, у керманича якого виявили місткість з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну. Також під час поверхневої перевірки транспортного засобу на задньому сидінні виявили прилади, які можуть використовуватися для куріння наркотичних речовин. 43-річного чоловіка затримали на місці події.

Водночас командирський екіпаж, який патрулював проспект Волі, помітив чоловіка, який, побачивши охоронців порядку, змінив напрямок свого руху. Під час поверхневої перевірки у 40-річного чоловіка виявили порошкоподібну речовину білого кольору, ззовні схожу на наркотичну.

У суботу, 6 березня, на вулиці Володимирській у Луцьку патрульні роти ТОР під час поверхневої перевірки виявили у 25-річного чоловіка згорток із речовиною рослинного походження, ззовні схожою на наркотичну.

У ніч на неділю, 7 березня, на вулиці 22-го Січня у Ковелі поліцейські виявили у 31-річного чоловіка речовини, ззовні схожі на наркотичні.

У всі випадках на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів