Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 5 березня

П'ятниця, 05 березня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 5 березня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини за п'ятницю, 5 березня.

Про проблеми, які виникали сьогодні у волинських водіїв

На трасі Луцьк – Дубно загорівся легковик. Автівка "Рено меган" зупинилася на узбіччі. Вогонь охопив капот і швидко розповсюджувався.

На автомобільній дорозі М07 Київ – Ковель – Ягодин біля села Козлиничі Маневицького району сталася ДТП за участі двох автомобілів.

Не настільки руйнівні наслідки, але теж неприємно: у Луцьку невідомі вандали розписали нецензурними словами позашляховик, який належить атовцю.

До речі, завтра, у суботу, тимчасово зупинять рух проспектом Волі – з 09:00 до 13:00 у місті проходитиме сертифікація траси на проспекті Волі від вулиці Паркової до вулиці Сенатора.

Про секрети луцьких флористів

Юлія Шаульська – луцька квіткарка зі стажем роботи у понад 20 років. Разом з Тетяною Нагайцевою працюють у квітковій крамничці у центрі міста. Жінки створюють неймовірно красиві букети, уміють поєднувати, креативити та створювати настрій. Адже квіти – то любов, весна і неймовірні емоції.

Журналісти ІА "Конкурент" поспілкувалися з флористкою і дізналися, які квіти зараз в моді, наскільки вони здорожчали та як зекономити, купуючи букет.

Більше – у нашому матеріалі Як зекономити на квітах: 21 пласке питання флористці

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 5 березня

Про надзвичайні події, які сталися на Волині цього тижня

Журналісти ІА “Конкурент” зібрали найцікавіші з них у новому випуску проєкту “Надзвичайності”. Цього разу дивіться про хвилю дитячих самогубств, що прокотилася по Волині, про пожежника та військового, які врятували людське життя, маршрутку, яка їздить Луцьком з величезною дірою в підлозі та багато іншого.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів