Поділитись:

У Луцьку вшанували пам’ять військових, які загинули в зоні АТО/ООС

П'ятниця, 05 березня 2021, 17:15
У Луцьку вшанували пам’ять військових, які загинули в зоні АТО/ООС

У перший четвер березня у Луцьку відбулася громадська панахида за загиблими військовими у російсько-українській війні. Біля фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України», що на Театральному майдані, зібралися небайдужі лучани аби вшанувати тих, хто загинув у зоні АТО/ООС. 

Про це повідомили на сторінці Волинської ОДА. 

На жаль, у лютому 2021 року одинадцять Героїв полягли у зоні бойових дій. Зокрема, не зустрінуть більше нової весни: Дмитро Власенко, Назарій Поліщук, Олексій Подвезенний, Олександр Глушко, Владислав Лященко, Олександр Войтенко, В’ячеслав Олексієнко, Дмитро Мироненко, Сергій Петраускас, Дмитро Сардак та Сергій Моісеєнко. Серед померлих волинян немає, однак – це спільна втрата для кожного українця.

«Сьогодні вшановуємо тих воїнів, життя яких забрала ворожа куля чи міна у лютому та поминаємо всіх, хто віддав своє життя у цій війні проти окупанта, – звернувся до присутніх священник, що правив панахиду. – Як би важко нам не було, ми не маємо права складати руки. Щоб хлопці, які сьогодні на небесах не віддали марно своє життя. Нехай же вони спочивають з Богом, а ми скоро побачили мирне небо над Україною».   

У Луцьку вшанували пам’ять військових, які загинули в зоні АТО/ООСУ Луцьку вшанували пам’ять військових, які загинули в зоні АТО/ООСУ Луцьку вшанували пам’ять військових, які загинули в зоні АТО/ООСУ Луцьку вшанували пам’ять військових, які загинули в зоні АТО/ООСУ Луцьку вшанували пам’ять військових, які загинули в зоні АТО/ООСУ Луцьку вшанували пам’ять військових, які загинули в зоні АТО/ООСУ Луцьку вшанували пам’ять військових, які загинули в зоні АТО/ООСУ Луцьку вшанували пам’ять військових, які загинули в зоні АТО/ООСУ Луцьку вшанували пам’ять військових, які загинули в зоні АТО/ООСУ Луцьку вшанували пам’ять військових, які загинули в зоні АТО/ООСУ Луцьку вшанували пам’ять військових, які загинули в зоні АТО/ООСУ Луцьку вшанували пам’ять військових, які загинули в зоні АТО/ООСУ Луцьку вшанували пам’ять військових, які загинули в зоні АТО/ООСУ Луцьку вшанували пам’ять військових, які загинули в зоні АТО/ООС

До слова, відповідно до ініціативи Міністерства ветеранів та Інституту національної пам’яті на Волині громадська молитва за загиблими у російсько-українській війні відбувається у перший четвер кожного місяця з 18:00 до 19:00, до якої може долучитися кожен волинянин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів