Поділитись:

Волинь продовжує підтоплювати: за добу відкачали 420 кубометрів талої води (фото)

Четвер, 04 березня 2021, 09:38

У середу, 3 березня, працівники підрозділів управління ДСНС України у Волинській області здійснили два виїзди для проведення аварійно-рятувальних робіт, пов’язаних з відкачуванням талої води з підтоплених прибудинкових територій та присадибних ділянок. Зокрема, їздили у Рожищенський та Старовижівський райони. 

Про це повідомили в ДСНС на Волині. 

У селі Вишеньки Рожищенського району рятувальники відкачали талу воду з трьох підтоплених домогосподарств на вулицях Зарічній та Селянській. А в селі Нова Вижва Старовижівського району працівники ДСНС відпомпували воду з присадибної ділянки на провулку Луговому.

До проведення аварійно-рятувальних робіт залучено дві одиниці техніки, працювали 9 рятувальників.  Загальний об’єм від помпованої за добу талої води становить 420 м3.

Цього року рятувальники уперше провели роботи з відкачування води з прибудинкових територій 27 лютого, коли добова температура зросла й розпочалося сніготанення.

Загалом за період 27 лютого – 3 березня рятувальники відкачали понад 1700 кубометрів з окремих приватних домоволодінь, розташованих на низинній місцевості у Камінь-Каширському, Маневицькому, Любешівському, Любомльському, Рожищенському й Турійському районах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів