Поділитись:

Знайомтесь – автохам: лучанин хоче зробити відомим водія, який підпер його авто (відео)

П'ятниця, 26 лютого 2021, 18:24

Лучанин обурився тим, що його припарковану біля гуртожитку педколеджу автівку «підпер» Fiat, за кермом якого перебував заступник ректора навчального закладу. Крім того, його здивувала реакція правоохоронців, яких він викликав на місце інциденту.

Про це у фейсбук-спільноті «АвтоАндони Луцька» написав Андрій Гаврилюк.

Далі подаємо його допис без змін:

«Хочу зробити відомим автохама. Знайомтесь: Бойчук Андрій Миколайович – заступник директора з адміністративно-господарської роботи Луцького педагогічного коледжу.

У неділю зі мною трапилась неприємна ситуація: ми з сім’єю поїхали відпочивати у парк та припаркувались біля гуртожитку педколеджу. Відразу зазначу, що ніяких знаків та розмітки на місці парковки авто не було, та машина нікому не заважала. Повернувшись з прогулянки нас чекав неприємний сюрприз: моє авто підпер Фіат Добло у якому сидів водій (Бойчук Андрій Миколайович). На моє прохання від'їхати сказав, що це не парковка, і тут можуть стояти лише авто працівників закладу. Після чого він закрив свою машину і попрямував у гуртожиток. Нормального діалогу з ним не вийшло, отож я викликав поліцію.

Напевне злякавшись виклику поліції він від'їхав та підпер інше авто, яке було припарковане аналогічно мому. Поліцейські, які приїхали на виклик, відреагували, як на мене, дивно: вони сказали, що у нас "конфлікт, який вирішився, і вони нічого зробити не можуть". В результаті ми роз'їхались, але настрій був дуже зіпсований. 

Отож будьте уважні, паркуючи своє авто біля гуртожитку педколеджу, бо у будь-який момент вас може підперти хамовитий заступник директора педколеджу, залишити машину зачиненою, та піти по своїх справах», – написав Андрій Гаврилюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів