У Луцьку в курятині знайшли сальмонелу
фото ілюстративне
У замороженому курячому філе, яке експортувалося із Польщі, а потім перероблювали на м'ясо механічного обвалювання, виявили Salmonella enterica ser. Enteritidis (presence /25g).
Про це повідомили в управлінні Держпродспоживслужби на Волині.
Керуючись інформаційним повідомленням системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах (RASFF) повідомляємо.
Потім м'ясо надіслали до України (отримувачі: ПП «Черагро», вул. Львівська, 32, м. Червоноград, Львівська обл., 80100; ТОВ «Фреш Фуд Лоджистікс», вул. Лідавська, 1, м. Луцьк, Волинська обл., 43016; ТОВ «Ексім Фуд», вул. Б. Хмельницького, 10, смт. Куликів, Жовкіський р-н., Львівська обл., 80362).
Відтак просять повідомити Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області про виявлення цих харчових продуктів в обігу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Луцький виш перевіряли через аномальну кількість студентів-призовників
Життя після «МастерШефа»: чим зараз займається волинський кухар Віталій Наливайко та чи знайшов дівчину
Підвищення зарплат педагогам неможливе, – головний освітянин Луцька
Скільки коштує помити вікна у Луцьку перед Пасхою
У Луцьку хотіли вирощувати банани, але депутати – проти