Поділитись:

Як навчитися стригтися самотужки*

Середа, 24 лютого 2021, 17:49
Як навчитися стригтися самотужки*

Не завжди у наших зайнятих чоловіків є можливість піти до перукарні та привести зачіску до ладу. Окрім того, від початку пандемії COVID-19 візит до салону став справжньою подією - її планують заздалегідь та дотримуються усіх заходів безпеки.

Щоб мати змогу будь-якої миті охайно підстригтися, потрібно не так вже й багато. По-перше, доведеться придбати якісну машинку, по-друге - опанувати ази перукарської майстерності.

Якісні пристрої за оптимальною ціною

Самостійна стрижка не лише заощадить ваші гроші, а й дозволить зробити саме таку зачіску, яку ви хочете. Це оптимальний варіант для тих, хто не знайшов хорошого перукаря.

Найрізноманітніші машинки для стрижки можна замовити в онлайн-магазині auchan.ua. Промоніторивши ціни на ці пристрої, пересвідчитеся: саме цей відомий рітейлер пропонує продукцію, оптимальну в плані співвідношення ціни та якості. Ну а вибрати потрібну саме вам машинку для стрижки допоможуть наші практичні поради.

Вибираємо потрібну машинку

Перед тим, як придбати пристрій, зверніть увагу на декілька нюансів:

  • якщо ви вперше плануєте стригтися самостійно, то краще купити звичайну бюджетну машинку. Адже немає жодних гарантій, що ви зможете опанувати ази перукарської майстерності. Такий раціональний підхід допоможе уникнути зайвих витрат. Коли залишитеся задоволеним створеною власноруч зачіскою, з часом можна буде придбати складнішу та дорожчу машинку;
  • якщо плануєте стригтися регулярно, оптимальним вибором стане професійна або напівпрофесійна модель пристрою;
  • важливі параметри - вага і форма машинки. Вона не повинна бути занадто важкою, інакше вам буде складно з нею працювати. Віддайте перевагу ергономічному приладу, який не ковзає в руці і який зручно в ній тримати;
  • для домашнього використання найкраще підходять машинки роторного типу;
  • якщо у вас вже є досвід і ви хочете підібрати більш функціональну модель, то зверніть увагу на прилади з розширеною комплектацією. Такі машинки продають із насадками та лезами різної довжини, які призначені для бічної й точкової стрижки, вибривання тощо;
  • не оминайте увагою машинки з самозаточувальними лезами. Їх не доведеться регулярно гострити, тож прилад без зайвої мороки прослужить вам досить довго.

Бокс або напівбокс?

Стригтися самостійно доволі просто. Краще це робити, коли волосся ледь вологе, попередньо ретельно вимите та розчесане від потилиці та маківки.

Одна з найпростіших методик - стригти прядками, поступово охайно обробляючи всю поверхню голови. Так можна зробити популярні зачіски бокс та напівбокс.

Надрукувати
мітки:
коментарів