Поділитись:

Telegram оновився: як скористатися новими функціями

Середа, 24 лютого 2021, 17:43
Telegram оновився: як скористатися новими функціями

У Telegram з'явилася функція автоматичного видалення повідомлень в будь-яких чатах, а також додали тимчасові посилання для запрошення в групи і канали та скасували обмеження на кількість учасників в групах. Також месенджер додав можливість швидкого доступу до чатів з "домашнього екрана".

Про зміни інформує ТСН. 

Відтепер нова функція дозволяє налаштувати автоматичне видалення повідомлень для всіх учасників чату через 24 години або сім днів після відправлення. Раніше функція автоматичного видалення була доступна тільки в секретних чатах.

Утім, слід зауважити, що автоматичне видалення стосується тільки тих повідомлень, які відправили після встановлення таймера, а більш ранні листування залишаться в історії чату. У групах і каналах вмикати автоматичне видалення зможуть тільки адміністратори.

"На відміну від секретних чатів, зворотний відлік почнеться одразу після відправки повідомлення, а не в момент прочитання одержувачем", – йдеться в заяві компанії.

Щоб увімкнути автоматичне видалення на Android, натисніть "Очистити історію" і виберіть потрібний часовий інтервал.

На iOS затисніть палець на будь-якому повідомленні, натисніть "Вибрати"→ "Видалити чат" у верхньому лівому кутку екрана → "Налаштувати Автовидалення". 

Для швидкого доступу до важливих чатах тепер можна додати віджет Telegram на домашній екран телефону. Віджет "Чати" показує останні повідомлення в обраних бесідах, а віджет "Ярлики" – світлини та імена користувачів.

На Android чати і повідомлення у віджеті оновлюються в реальному часі. На iOS дані оновлюються рідше - це пов'язано з системними обмеженнями платформи.

Щоб додати віджет, натисніть і утримуйте палець на домашньому екрані, потім натисніть "Віджети" на Android або значок (+) на iOS і виберіть Telegram.

Стосовно необмеженої кількісті учасників, то коли у груповому чаті буде до 200 000 учасників, його можна перетворити в групу для трансляцій. У них писати повідомлення зможуть лише адміністратори, але в учасників залишиться можливість спілкуватися в голосовому чаті групи.

"Групи для трансляцій підходять великим співтовариствам, в яких адміністратори публікують новини, коментарі або інсайда для інших учасників", – сказано в повідомленні.

В оновленій версії також каналах дозволили запрошувати людей через QR-код, оновився інтерфейс для відправки скарг і ще 23 емодзі отримали анімацію. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
04 квітня 2024
29 березня 2024
20 березня 2024
11 березня 2024
27 лютого 2024
22 лютого 2024
19 лютого 2024