Поділитись:

На Волині у вантажному поїзді виявили 12 ящиків контрабандного курива (фото, відео)

Вівторок, 23 лютого 2021, 10:15
На Волині у вантажному поїзді виявили 12 ящиків контрабандного курива (фото, відео)

У залізничному пункті пропуску «Володимир-Волинський» у вантажному потязі охоронці кордону виявили приховані тютюнові вироби.

Інформацію щодо можливого незаконного перевезення контрабандного курива прикордонники отримали від оперативних співробітників, – повідомили в пресслужбі прикордонників. 

На Волині у вантажному поїзді виявили 12 ящиків контрабандного курива (фото, відео)На Волині у вантажному поїзді виявили 12 ящиків контрабандного курива (фото, відео)На Волині у вантажному поїзді виявили 12 ящиків контрабандного курива (фото, відео)На Волині у вантажному поїзді виявили 12 ящиків контрабандного курива (фото, відео)На Волині у вантажному поїзді виявили 12 ящиків контрабандного курива (фото, відео)На Волині у вантажному поїзді виявили 12 ящиків контрабандного курива (фото, відео)На Волині у вантажному поїзді виявили 12 ящиків контрабандного курива (фото, відео)

Оглядаючи вантажний потяг, прикордонники в одному з напіввагонів знайшли понад 6 тисяч пачок цигарок різних марок. Тютюнові вироби були приховані серед листового металу.
Окрім краму, прикордонники виявили у вагоні GPS трекер, який уже став так званою «візитівкою» контрабандистів, та служить для швидкого виявлення товару.

Оперативними співробітниками Держприкордонслужби проводяться заходи щодо встановлення осіб, причетних до оборудки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024