Поділитись:

За добу на Волині гасили три пожежі: дві – в Ковельському районі, одна – в Горохівському

Вівторок, 23 лютого 2021, 10:40
За добу на Волині гасили три пожежі: дві – в Ковельському районі, одна – в Горохівському

фото ілюстративне 

22 лютого до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку в селі Сільце Ковельського району. О 06:21 силами вогнеборців  21-го державного пожежно-рятувального поста, 4-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної охорони села Кашівка лпожежу ліквідували.

Згорання сталося у котельні приватного будинку, вогонь поширилася на пластикове оздоблення стін та стелі. Імовірно, до загорання призвело порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів, – інформує ДСНС на Волині. 

Ще одну пожежу на Ковельщині ліквідували рятувальники двох пожежно-рятувальних підрозділів міста Ковеля та працівники місцевої пожежної охорони села Облапи – обідньої пори горів півтораповерховий дерев’яний житловий будинок.  О 13:37 горіння локалізоване, о 13:40 – ліквідоване. Вогнем знищено стіну на незначній площі, пошкоджено 7м2  дерев’яного  оздоблення стін. За попередніми даними, пожежа трапилася через недолік конструкцій, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

22 лютого о 07:23 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Бистровиця Горохівського району. За місцем події направлено чергову варту 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Горохів. По прибуттю підрозділу виявлено горіння дерев'яної міжкімнатної стіни, на гасіння подали один водяний спеціальний ствол. Пожежу вдалось ліквідувати о 07:56 в тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття. Ймовірна причина пожежі – недолік конструкції димоходу пічного опалення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів