Поділитись:

Хочеш кешбек – проси особливий термінал: як у Луцьку на АЗС "розводять" клієнтів

Субота, 20 лютого 2021, 20:00
Хочеш кешбек – проси особливий термінал: як у Луцьку на АЗС

Одна з АЗС міста Луцьк разом із Приватбанком обманюють клієнтів. 

Про це відомий луцький маркетолог Микола Жичук розповів на своїй сторінці у фейсбуці.

За словами маркетолога, він часто використовує можливості отримати кешбек по картах від різних банків. Тож коли приватівська картка БонусПлюс у лютому 2021 року задекларувала 10% кешбеку на АЗС в м. Луцьк за адресою вул. Набережна, 14, вирішив не втратити і цю можливість. Умова кешбеку – розрахунок картою Привату.

"Двічі цього місяця заправлявся на цій АЗС і оплачував відповідно через термінал картою Привату. Ніякого кешбеку не отримав. Написав у службу підтримки Приватбанку. Отримав відповідь, що "Ви переплутали точки і ця АЗС знаходиться в Дніпрі". Заскрінив сайт і надіслав підтвердження, що, все-таки, ця акція для Луцька і АЗС по вул. Набережній, 14 – одна єдина. Сьогодні отримав дзвінок від працівника Приватбанку, який повідомив, що аби отримати кешбек – потрібно було просити на АЗС для розрахунку термінал Приватбанку. Карл, ПРОСИТИ", – обурився луцький маркетолог.

Микола Жичук також додав, що жодних вибачень або пропозицій компенсації за прикру ситуацію не отримав.

"Ніяких вибачень чи пропозиції компенсації не було запропоновано, а інформація про кешбек на цій АЗС і далі розміщена на приватівських ресурсах. Ось таке – беремо і робимо! Заправляйтеся на чесних АЗС і довіряйте чесним банкам!" – резюмував лучанин.

Хочеш кешбек – проси особливий термінал: як у Луцьку на АЗС Хочеш кешбек – проси особливий термінал: як у Луцьку на АЗС

У коментарях під постом на ситуацію, яка склалася, уже відреагувала пресслужба Приватбанку.

"Розуміємо ваші емоції. Дійсно, ситуація неприємна, однак просимо звернути увагу, що для нарахування бонусів за програмою «Бонус +» необхідно розраховуватись карткою ПриватБанку за допомогою POS – терміналу ПриватБанку. У вашому випадку, оплата була здійснена за допомогою POS - терміналу іншого банку та, на жаль, нарахування бонусів в такій ситуації не передбачається. При майбутніх оплатах, просимо вас звернути на це увагу та вказувати представникам торгівельних точок, що ви бажаєте розрахуватися саме POS – терміналом ПриватБанку для отримання бонусів за даною програмою лояльності", – зазначено в повідомленні пресслужби.

Хочеш кешбек – проси особливий термінал: як у Луцьку на АЗС

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів