Поділитись:

"Хотів тиші": у Британії злочинець здався поліції, бо його дістали сусіди

Субота, 20 лютого 2021, 03:23
«Хотів тиші»: у Британії злочинець здався поліції, бо його дістали сусіди

У британському графстві Сассекс на півдні Англії розшукуваний злочинець здався поліції, оскільки він більше не міг перебувати на карантині зі своїми сусідами.

Як пише Суспільне з посиланням BBC, інспектор поліції Даррен Тейлор заявив, що чоловік здався поліції заради "тиші та спокою". Наразі він знаходиться під вартою і направляється до в'язниці. Інспектор додав, що там у чоловіка буде можливість нарешті побути на самоті.

"Спокій і тиша! Розшукуваний чоловік передався команді після того, як повідомив нам, що воліє повернутися до в'язниці, тоді більше не доведеться проводити більше часу з людьми, з якими він живе", – написав інспектор.

Поліція не повідомила, який саме злочин скоїв чоловік, але інспектор Тейлор додав, що його розшукували, щоб повернути до в'язниці, ймовірно, через порушення умовно-дострокового звільнення.

Не пощастило з сусідами

Це не перший випадок, коли у людей виникають конфлікти зі своїми сусідами. У 2019 році в Австралії вегетаріанка Сілла Карден подала до суду на своїх сусідів через те, що вони смажили на подвір'ї м'ясо та рибу. Своє невдоволення австралійка виклала на папері, списавши 400 сторінок.

У двох інстанціях, включно з Верховним судом Австралії, до позову поставилися несерйозно. там зазначили, що сусіди Карден – звичайна сім'я, і вони просто живуть у своєму будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024