Поділитись:

Під час обшуків у Нововолинську знайшли ще й наркотики (фото)

Субота, 20 лютого 2021, 05:35
Під час обшуків у Нововолинську знайшли ще й наркотики (фото)

У Нововолинську в п'ятницю, 19 лютого, правоохоронці проводили оперативно-профілактичне відпрацювання. У рамках цих заходів відбулось і більше десяти санкціонованих обшуків. 

Про це йдеться на сайті поліції Волині.

До оперативно-профілактичного відпрацювання залучили близько сотню правоохоронців різних підрозділів волинської поліції: співробітники управління КОРД, роти поліції особливого призначення, управління карного розшуку та слідчого управління, управління превентивної діяльності, Володимир-Волинського районного відділу поліції, кінологічного центру ГУНП разом зі службовими собаками.

Під час превентивних заходів лише за перші кілька годин групи реагування патрульної поліції оформили десятки адмінматеріалів за порушення правил дорожнього руху. У тому числі, виявили п’ять водіїв у стані алкогольного сп’яніння, один з яких пропонував поліцейським неправомірну вигоду, аби уникнути покарання. За це йому загрожує кримінальна відповідальність. Притягували до адмінвідповідальності і осіб, які чинили хуліганство або перебували нетверезими в громадських місцях.

Тим часом, дільничні офіцери поліції перевіряють десятки раніше судимих осіб, які вчиняли пограбування та крадіжки, а також тих, які підозрюються у вживанні наркотиків. Крім того, перевіряють громадян, які перебувають на обліку як домашні насильники.

Також поліцейські провели 15 санкціонованих обшуків у рамках відкритих кримінальних проваджень за ч. 3 ст. 185 та ч. 4 ст. 296 Кримінального Кодексу України. Обшуки провели в осіб, які здійснювали крадіжки з проникненням, пограбування в місті та чинили хуліганство із застосуванням зброї та нанесенням тілесних ушкоджень.

Під час обшуків виявлено та вилучено наркотичні речовини і прилади для їх вживання, декілька одиниць різних видів вогнепальної зброї, пневматичну зброю з ознаками переробки під вогнепальну, понад пів тисячі набоїв, холодну зброю, грошові кошти, електроінструменти, годинники та інші цінні речі, які, ймовірно, були предметами злочинних посягань. Знайдено і вилучено також понад пів кілограма бурштину-сирцю.

Слідчі дії тривають. Поліція встановлює осіб, причетних до протиправної діяльності. Про подальші результати оперативно-профілактичного відпрацювання інформуватимемо.

"Такі заходи на території області триватимуть і надалі, адже поліція тримає на контролі оперативну обстановку на Волині й забезпечує належне безпекове середовище для мешканців", – йдеться в повідомленні пресслужби.

Під час обшуків у Нововолинську знайшли ще й наркотики (фото)Під час обшуків у Нововолинську знайшли ще й наркотики (фото)Під час обшуків у Нововолинську знайшли ще й наркотики (фото)Під час обшуків у Нововолинську знайшли ще й наркотики (фото)Під час обшуків у Нововолинську знайшли ще й наркотики (фото)Під час обшуків у Нововолинську знайшли ще й наркотики (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
22 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024