Поділитись:

У кінотеатрі Multiplex – люті прем’єри*

Четвер, 18 лютого 2021, 18:29

Кінотеатр Multiplex, що у розважальному центрі «Промінь», запрошує лучан і гостей міста на «дуже люті прем’єри».

Скажене Весілля 3

Жанр: Комедія

Промайнуло чотири роки після останнього скаженого весілля старшої доньки, і ось стати на рушничок щастя планує наймолодший з родини Середюків – Захар. Традиційно для дітей Василя для створення сім’ї він обрав екзотичну пару – дочку циганського барона, красуню Раду. І хоч батько поклявся цього разу не псувати весілля, та і невістка йому до вподоби, але спокійне свято – не в традиціях Середюків. На нас знову чекає Скажене весілля!

Перегляньте трейлер за посиланням.

Мавританець

Жанр: Драма, Трилер

Реальна історія в’язня Гуантанамо, який провів за ґратами 14 років. У центрі сюжету мавританець Мохаммед Ульд Слахі (Тагар Рагім). Влада США підозрює його у вербуванні терористів під час терактів 11 вересня. Без офіційних звинувачень і можливості захисту в суді, Слахі запроторюють до в’язниці. Лише через 6 років він отримує право на адвоката, і у боротьбу проти урядової машини вступають адвокатка Ненсі Голландер (Джоді Фостер) та її помічниця Тері Дункан (Шейлін Вудлі). Завдяки їхній титанічній праці вдасться розкрити шокуючу істину та довести, що людський дух не стримають ніякі ґрати. Фільм заснований на автобіографічній книзі «Щоденник Гуантанамо».

Перегляньте трейлер за посиланням.

Аферистка

Жанр: Трилер, Комедія

Побудувавши успішну юридичну кар'єру, Марла майстерно користується людьми, прикриваючись турботою про них. Вона звикла безкарно обдирати своїх багатих клієнтів коштом рідкісної чарівності і чималої частки цинізму. Але її нова підопічна – не така проста, як здається, і солодке життя головної героїні скоро перетвориться на гру на виживання.

Перегляньте трейлер за посиланням.

Сімейка Крудсів: нова ера

Жанр: Анімація, Пригодницький

Яскрава анімаційна комедія від Dreamworks занурює у доісторичні часи! Енергійна сімейка Крудсів завжди готова до відкриттів і труднощами їх не злякати. Аж ось на горизонті з'являються конкуренти, що переконані у власній унікальності. На порозі глобальних катаклізмів життя обох родин перевертається з ніг на голову і Крудси доведуть чого варті!

Перегляньте трейлер за посиланням.

Квитки – за посиланням.

Надрукувати
мітки:
коментарів