Поділитись:

У Луцьку на проблемний маршрут знову шукають перевізника

Середа, 17 лютого 2021, 11:22
У Луцьку на проблемний маршрут знову шукають перевізника

У Луцьку оголосили конкурс на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування № 37 "село Жабка – ринок “Ринок Новий” та № 181 "Богушівка – Луцьк”. 

Відповідне рішення ухвалили у середу, 17 лютого, під час засідання виконавчого комітету. 

Так, невдовзі у перевізника, який працює на маршруті №181, завершується договір з Волинською ОДА. Зважаючи на утворення Луцької територіальної громади, міська рада оголосила конкурс. 

Шлях за маршрутом: с. Жабка, с. Дачне, с. Прилуцьке, Наливайка, Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Відродження, Молоді, Соборності, Перемоги, Яровиця, Набережна, Ковельська, Червоного Хреста, Львівська, Окружна (місця міжзмінного відстою у с. Жабка та на вул. Окружній біля ринку “Ринок Новий”).

Окрім цього, шукають перевізника і на проблемний маршрут №37. Це не перша спроба, оскільки раніше жодного претендента не знайшлося. 

Шлях за маршрутом: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги,  Яровиця, Набережна, Шевченка, Ковельська, Володимирська, с. Тарасове, с. Забороль,  с. Богушівка (місця міжзмінного відстою на території АС №1 та у с. Богушівка).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку 27 поліцейських їздитимуть громадським транспортом безкоштовно

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14
20 квітня 2024