Поділитись:

AirPods – для тих, хто живе звуками*

Вівторок, 16 лютого 2021, 10:28
AirPods – для тих, хто живе звуками*

Музика має безцінну властивість: чи добре йдуть справи, чи погано – вона завжди з тобою. На будь-який стан душі знайдеться своя музика: вона не буде повчати, давати настанови, переконувати в правоті або говорити, що треба було вчинити інакше. Ти просто вмикаєш музику, і вона відповідає твоєму настрою.

Як не розлучитися з улюбленою музикою?

Нам пощастило жити під час розвитку технологій: не обов'язково чекати відвідування театру або виступу улюбленої групи на концертному майданчику – досить підключити до смартфону навушники і мелодія настрою буде звучати тільки для тебе.

Завдяки можливостям сучасних девайсів, улюблені композиції можна слухати завжди і скрізь: в транспорті, на роботі, на тренуванні. Важливо тільки підібрати якісні навушники. Безпрограшний варіант – AirPods в АЛЛО – в цьому інтернет-магазині можна придбати бездротові повнорозмірні і вакуумні навушники, сумісні з більшістю смартфонів.

AirPods: не тільки музика

Бездротова гарнітура AirPods – це не тільки музика, разом з якою приємно переживати хвилюючі моменти. Є багато інших функцій AirPods, корисних у повсякденному житті:

  • Перебуваючи за кермом, для відстеження обстановки на дорозі зручніше і безпечніше використовувати один навушник від гарнітури, все одно який – правий або лівий – це дозволить не тільки насолоджуватися музикою, але і відповідати на дзвінки, постійно перебуваючи на зв'язку.
  • Можна слухати музику, перебуваючи далеко від свого iPhone, наприклад, під час пробіжок: тут стане в нагоді поєднання гарнітури зі смарт-годинником.
  • AirPods можна використовувати в якості радіоняні: активуй функцію «Слух»-«Live-прослуховування», залиш телефон в кімнаті з малюком. Одягни гарнітуру і займайся своїми справами – ти будеш чути все, що відбувається поруч з немовлям. Бонус - не потрібно витрачатися на радіо-няню, яка буде затребувана всього лише протягом року: малюк виросте і девайс більше не знадобиться.
  • Голосовий помічник Siri може регулювати гучність, активувати шумозаглушення, сповіщати про рівень заряду акумулятора, відправляти повідомлення – все це, не займаючи рук.

Найголовніше: відгуки користувачів свідчать про чудове звучання, а що може бути важливіше в навушниках, ніж якість звуку.

Надрукувати
мітки:
коментарів