У Луцьку вдруге за тиждень закрили той самий гральний заклад (фото)

Вівторок, 16 лютого 2021, 12:00

У Луцьку підпільний гральний заклад, який днями «накрили» правоохоронці, відновив свою роботу. І його знову «накрили».

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Нагадаємо, минулої середи,10 лютого, в одному зі спальних районів міста правоохоронці припинили роботу підпільного грального закладу. Дільничні офіцери за підтримки бійців роти поліції особливого призначення провели санкціонований обшук, в результаті якого вилучили з приміщення інтерактивного клубу близько 70 одиниці техніки: системні блоки, монітори, відеореєстратор, жорсткі диски тощо.

Проте це не зупинило зловмисників, і вже за декілька днів вони завезли у приміщення нову техніку, заклад був готовий приймати відвідувачів.

Дільничні офіцери, слідчі та патрульні цьому завадили. Під час нового обшуку вилучили: 13 моніторів, 12 системних блоків, жорсткі диски, флешки, відеореєстратори, клавіатури та мишки.

Результати обшуку приєднані до кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють осіб-організаторів протиправної діяльності. Їм загрожує від 170 до 680 тисяч гривень штрафу без права обіймати певні посади строком на рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: