Поділитись:

У Волиньраді хочуть обмежити доступ громадян до сесій

Четвер, 01 вересня 2016, 16:00
У Волиньраді хочуть обмежити доступ громадян до сесій

Особа, яка має намір бути присутньою на пленарному засіданні обласної ради, повинна буде за два дні, що передують сесії, подати відповідну заяву.

Про це сказано у проекті рішення, який зареєстрував депутат Володимир Кучер.

Передбачено, що громадянин, повинен буде вказати своє ім'я, місце роботи, характер і рід занять, мету перебування на сесії та номер телефону або іншого засобу зв'язку.

Своєю чергою, працівники обласної ради формуватимуть список і повідомляти тих, кому буде надана можливість присутності під час засідання. "Обраним" для проходу потрібно буде пред'явити документ, який засвідчує особу.

Також пройти до сесійної зали, пред'явивши службове посвідчення, матимуть змогу: працівники Волинської обласної ради, голови Волинської обласної ради попередніх скликань, працівники Волинської обласної державної адміністрації, народні депутати України та їх помічники, депутати районних, міських, селищних, сільських рад області та їх помічники, представники акредитованих засобів масової інформації, керівники та їх заступники органів СБУ, прокуратури, Національної поліції, судів.

Нагадаємо, що раніше працівники СБУ пронесли "бомбу" до будівлі Волинської обласної ради.

Надрукувати
мітки:
коментарів