У Колумбії 14-річна дівчинка відбилася від трьох грабіжників за допомогою мачете

Неділя, 14 лютого 2021, 02:54

У столиці Колумбії Боготі 14-річна дівчинка за допомогою мачете вигнала із сімейного магазину трьох грабіжників. Чоловіки втекли, наскільки їх травми серйозні – невідомо.

Про це пише Громадське з посиланням на Vice.

Подія сталася на початку лютого. Троє чоловіків у мотоциклетних шоломах зайшли в невеликий сімейний магазин і попрямували до каси. Один із них спробував зачинити за собою двері, щоб не дати нікому в крамниці втекти.

У цей час у магазині перебували жінка з 14-річною донькою та немовлям і собака. Побачивши наміри чоловіків, жінка кинулася на одного з нападників, а 14-річна дівчина взяла мачете й почала розмахувати ним перед грабіжниками. Ті були змушені тікати. Що з ними сталося і чи зазнали вони поранень, наразі невідомо.

Дівчинка розповіла одному з місцевих телеканалів, що носить із собою мачете для самооборони. 

«Це не перший і навіть не другий подібний випадок, тому я вже знала, що якщо щось станеться, мені потрібно взяти мачете», – сказала дівчинка.

За даними торгової палати Боготи, які наводить Vice, три чверті підприємців у місті відчувають себе незахищеними. Як пише видання, те, що 14-річна дитина тримає мачете за прилавком універмагу, «є лише ще одним підтвердженням того, що таке сприйняття – правильне».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: