Бойовик, детектив, жахи: Multiplex кличе на прем'єри*

П'ятниця, 12 лютого 2021, 21:05

Цього тижня в кінотеатрі Multiplex, що в РЦ «Промінь», відбудуться круті прем’єри, які просто не можна пропустити.

Захисник:

Жанр: трилер, бойовик

Джим був найкращим професійним снайпером, але тепер він живе усамітненим мирним життям. Спокою приходить кінець, коли перед чоловіком постає вибір: заступитися за беззахисного хлопчика, який випадково став свідком злочинів могутнього наркокартелю, чи йти своєю дорогою? На рішення є лише кілька секунд… І з цього моменту Джиму доведеться самотужки протистояти кілерам, використовуючи весь свій досвід та майстерність. 

Фатальна зустріч:

Жанр: детектив, трилер

Після однієї палкої ночі життя успішного спортивного агента Деррика (Майкл Іллі) починає летіти під три чорти. Деррик дізнається, що загадкова незнайомка – поліцейська (Гіларі Свенк), а його самого тепер вплутано в небезпечне розслідування. Намагаючись зрозуміти, що до чого, він усе глибше потрапляє в її пастку, ризикуючи своєю родиною, кар’єрою і навіть життям.

Дзвінок на той світ:

Жанр: жахи

Перед смертю стара, яку підлітки прозвали відьмою, залишає їм заповіт. Той, хто не побоїться подзвонити їй на той світ, отримає $ 2,5 млн. Коли молоді люди приходять до неї в будинок в призначений термін, вони і не підозрюють, що ця угода може коштувати їм життя.

Квитки – за посиланням: https://multiplex.ua/soon