Поділитись:

Із поцілунком – за пів ціни: у Луцькому зоопарку – акція для закоханих (фото)

П'ятниця, 12 лютого 2021, 15:05
Із поцілунком – за пів ціни: у Луцькому зоопарку – акція для закоханих (фото)

Луцький зоопарк кличе гостей у неділю, 14 лютого. І має подарунок для закоханих. Якщо ви йдете парою і підтверджуєте свої почуття поцілунком, то купуєте один квиток на двох.

Про акцію повідомили на сторінці зоопарку у фейсбуці. 

По-друге, за пів ціни цього дня Луцький зоопарк мають право відвідати тезки святого покровителя свята – Валентини й Валентинки. 

"Однак якщо вашу сіру буденність ще не осяяло сонце щирого й безмежного кохання, теж не сидіть вдома. Бо прийшовши у місце найкращого відпочинку на природі у межах міста, ви маєте шанс саме тут знайти ту єдину особливу людину. Не прогавте шансу! А ще справжня любов – то наші підопічні. Милуватися ними можна годинами, сповнюючи себе радістю та спокоєм", – наголосили в зоопарку.  

Романтики на усіх вистачить!

Із поцілунком – за пів ціни: у Луцькому зоопарку – акція для закоханих (фото)Із поцілунком – за пів ціни: у Луцькому зоопарку – акція для закоханих (фото)Із поцілунком – за пів ціни: у Луцькому зоопарку – акція для закоханих (фото)Із поцілунком – за пів ціни: у Луцькому зоопарку – акція для закоханих (фото)Із поцілунком – за пів ціни: у Луцькому зоопарку – акція для закоханих (фото)Із поцілунком – за пів ціни: у Луцькому зоопарку – акція для закоханих (фото)Із поцілунком – за пів ціни: у Луцькому зоопарку – акція для закоханих (фото)Із поцілунком – за пів ціни: у Луцькому зоопарку – акція для закоханих (фото)Із поцілунком – за пів ціни: у Луцькому зоопарку – акція для закоханих (фото)Із поцілунком – за пів ціни: у Луцькому зоопарку – акція для закоханих (фото)Із поцілунком – за пів ціни: у Луцькому зоопарку – акція для закоханих (фото)Із поцілунком – за пів ціни: у Луцькому зоопарку – акція для закоханих (фото)Із поцілунком – за пів ціни: у Луцькому зоопарку – акція для закоханих (фото)Із поцілунком – за пів ціни: у Луцькому зоопарку – акція для закоханих (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
18 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
14 квітня 2024
11 квітня 2024
09 квітня 2024
07 квітня 2024
03 квітня 2024
02 квітня 2024