Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 11 лютого

Четвер, 11 лютого 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 11 лютого

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів ТОП найцікавіших та найважливіших новин Луцька за четвер, 11 лютого.

Про те, як виглядає місце останнього спочинку луцького снігу

За неповні три дні на вулицю Набережну навезли цілі гори снігу. Якби знайшовся один підприємливий господарник, Луцьк би вже мав курорт незгірш карпатських. Але господарники, схоже, теж не можуть виїхати зі своїх дворів. Тому «луцькі гори» продовжують активно рости під негучний акомпанемент застряглих спецавтомобілів. 

Журналісти ІА «Конкурент» і собі подалися до місця останнього спочинку снігу наших вулиць. Що з цього вийшло – дивіться і читайте у нашому матеріалі.

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 11 лютого

Про те, що мер Луцька закликав підприємців скоротити робочий день

Ігор Поліщук звернувся до власників приватного автотранспорту із проханням утриматися, при можливості, від поїздок, а підприємців закликав відпустити працівників з роботи раніше:

«Звертаємося до підприємств та підприємців, які мають можливість скоротити робочий час для працівників, визначити закінчення робочого дня сьогодні о 16:00, а завтра встановити робочий день з 10:00 до 15:30», – написав міський голова у фейсбуці.

Більше – за посиланням.

Про те, що у Волиньраді говорили про ЛГБТ та пропаганду сексуальних збочень

Депутат Волинсьради Олександр Пирожик («Свобода») обурився тим, що за кошти державного бюджету нібито закупили книги про одностатеве кохання. 

З його слів, батьків обурює інформація від центральних ЗМІ, що за кошти державного бюджету закупити книжки про одностатеве кохання, зокрема книгу «Принцеса плюс принцеса: довго і щасливо». 

«Це згубна для українського суспільства ЛГБТ-пропаганда та пропаганда сексуальних збочень зі шкільної лави, яка підриває устрої традиційного шлюбу», – заявив, зокрема Пирожик. 

Подробиці – тут.

Про те, які «жіночі» авто можна знайти на луцькому авторинку та за які гроші

Чи реально зайти на луцькому автобазарі маленьку, надійну і милу «машинку», чи продають такі на луцькому авторинку та за якою ціною – дивіться у новому випуску проєкту «Луцький автобазар».

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів