Поділитись:

Дві «швидкі», два тролейбуси, 18 вантажівок: волинські рятувальники допомагають водіям (фото)

Четвер, 11 лютого 2021, 18:30
Дві «швидкі», два тролейбуси, 18 вантажівок: волинські рятувальники допомагають водіям (фото)

У Волинській області за неповну добу рятувальники витягнули зі снігових заметів 25 транспортних засобів і допомогли 27 громадянам.

Про це повідомили на сайті Управління ДСНС України у Волинській області.

У четвер, 11 лютого, станом на 17:00 від початку доби працівники пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС у Волинській області здійснили 21 виїзд для проведення аварійно-рятувальних робіт, аби надати допомогу громадянам, які опинилися у складних ситуаціях на дорогах.

Зі снігових заметів рятувальники витягнули 25 автомобілів (в тому числі дві карети швидкої допомоги, два тролейбуси, 18 вантажівок та 3 легкових авто), надали допомога 27-и громадянам.

У місті Нововолинську рятувальники 5-ї ДПРЧ на проспекті Дружби відбуксирували карету швидкої допомоги з хворим на борту.

Рятувальники 22-го Державного пожежно-рятувального поста міста Берестечко відбуксирували карету швидкої допомоги, яка їхала на виклик до породіллі в село Гумнище Горохівського району.

В обласному центрі рятувальники Аварійно-рятувального загону та 1-ї ДПРЧ м.Луцька відбуксирували зі складних ділянок дороги вантажні автомобілі на вулицях Дубнівській, Львівській, Ковельській, у селах Княгининок, Липини Луцької ОТГ.

У місті Рожище рятувальники 3-ї ДПРЧ відбуксирували декілька вантажівок (цистерну з пальним, порожній лісовоз та вантажівку для перевезення худоби).

Для проведення аварійно-рятувальних робіт були залучені 21 одиниця спецтехніки УДСНС області, працювали 74 рятувальники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів