Поділитись:

У Луцьку в снігу застряг тролейбус (фото)

Четвер, 11 лютого 2021, 13:03
У Луцьку в снігу застряг тролейбус (фото)

11 лютого на Волині не вщухає сніг, відтак рух на автошляхах ускладнений.

Станом на 12:00 від початку доби працівники пожежно-рятувальних підрозділів здійснили 10 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт та надання допомоги громадянам, які опинилися у складних ситуаціях на дорогах. Зі снігових заметів вилучені 11 автомобілів (з них 1 тролейбус, 7 вантажівок та 3 легкових авто), надана допомога 12 громадянам, – повідомили в пресслужбі ДСНС на Волині. 

У Луцьку в снігу застряг тролейбус (фото)У Луцьку в снігу застряг тролейбус (фото)У Луцьку в снігу застряг тролейбус (фото)

Зокрема в обласному центрі на Київському майдані  працівники групи рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Волинській області відбуксирували тролейбус, що застряг у заметі. Крім того, у Луцьку рятувальники буксирували вантажні автомобілі, що застрягли у снігу на проспекті Відродження, вулицях Об’їзній та Клима Савура.

У Нововолинську рятувальники 5-ї ДПРЧ відбуксирували вантажівку на вулиці Шевченка.

На автодорозі біля села Сільце Горохівського району великогабаритний вантажний автомобіль заблокував проїзд та не міг зрушити зі снігового замету. Рятувальники 9-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Горохова відбуксирували авто, звільнивши проїзд для транспортних засобів. Крім того, на Горохівщині у місті Берестечку ще одну вантажівку буксирували працівники 22-го Державного пожежно-рятувального поста.

Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучені 10 одиниць спецтехніки, працювали 34 рятувальники.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів