Поділитись:

У Волиньраді посварилися через постійні комісії

Четвер, 11 лютого 2021, 12:03
У Волиньраді посварилися через постійні комісії

У Волинській обласній раді вносили зміни до складу постійних комісій. 

Відповідні рішення ухвалили у четвер, 11 лютого, під час сесійного засідання. 

Так, член фракції "За майбутнє" Андрій Бокоч став членом комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку. 

Іван Мирка ("ЄС) хотів покинути комісію з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних звязків та інвестицій та долучитися до комісії з питань промисловості, транспорту, звязку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства. Проте голова "регламентної" комісії Анатолій Вітів заперечив проти цього і депутати не проголосували за прохання Мирки.

Віктора Дудечка ("ЄС") планували увести до складу постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики, але Вітів знову виступив проти і рада не підтримала. Він зауважив, що обидва депутати не прийшли на засідання комісії та таким чином проявили неповагу до інших.

Така позиція обурила лідерку фракцію "ЄС" Юлії Вусенко, яка зазначила, що "своїх" у комісію беруть за бажанням, а питання щодо членів "ЄС" вже декілька разів виносили на сесійне засідання і людям не дали змогу працювати там, де вони хотіли. Вусенко попросила надати їй письмову відповідь, в якій необхідно  обгрунтувати та довести норму, що депутат зобов'язаний працювати у комісії без згоди. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів